Openingsactiviteit

Het Gilde seizoen start elk jaar met de openingsactiviteit. Op deze dag is er van alles te doen in en rondom het Gilde gebouw. Elk jaar wordt er een grote attractie gehuurd of een activiteit georganiseerd, zoals een buikschuifbaan. Kinderen die lid willen worden van het Gilde, kunnen tijdens deze dag aanmelden. Kan je niet aanwezig zijn bij de openingsactiviteit, maar wil je wel lid worden van het Gilde? Vul het contactformulier in, en schrijf bij bericht dat je lid wilt worden van het Gilde. Je krijg automatisch een mail terug (duur: uiterlijk een week).

 

 

  

OPENINGSACTIVITEIT 2016

 

 

Het nieuwe gildeseizoen gaat weer beginnen! Zoals ieder jaar gaan we van start met de openingsactiviteit. Dit jaar zal het plaatsvinden op zondag 4 september. Vanaf 13:00 uur bent u samen met uw kind(eren) van harte welkom bij ons verenigingsgebouw om kennis te maken met het Gilde. U vindt ons op de Buitenroede, naast Bakkerij Pater. Een korte introductie over het Gilde vindt u hieronder. 

 

Stichting jeugdrecreatie het Gilde is een actieve en bruisende jeugdvereniging voor kinderen in Avenhorn en omstreken. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen zich opgeven voor het Gilde. Alle kinderen die lid zijn van het Gilde komen wekelijks bijeen op een groepsavond. De jongste kinderen komen één keer per twee weken bijeen op de zaterdagochtend. De groepsavonden/ochtenden bestaan uit ongeveer 15 tot 20 kinderen van dezelfde leeftijd die geleid worden door minimaal drie leiders of leidsters. Zij zorgen voor een afwisselend programma waarbij creatief bezig zijn, wordt afgewisseld met sport en spel.

  

Naast de wekelijkse groepsavonden organiseert het Gilde ook andere activiteiten. Voorbeelden van deze activiteiten zijn:

•         Openingsactiviteit (open instuif)

•         Sint Maarten

•         Kerstactiviteit

•         Appelbeignets verkoop

•         Fancy fair

•         Kamp

  

Wilt u samen met uw kinderen ook eens een kijkje nemen bij het Gilde? Dan is dit uw kans! Op zondag 4 september organiseert het Gilde een open instuif. Er is die dag van alles te doen in en rondom het Gilde-gebouw om de kinderen en ouders kennis te laten maken met onze vereniging. U kunt uw kind(eren) dan direct aanmelden voor het nieuwe seizoen. Bestaande leden van het Gilde hoeven zich niet meer opnieuw aan te melden.

    

Wij hopen jullie te zien op zondag 4 september vanaf 11.00 uur!

  

Groetjes, 

De leiding van het Gilde