Kamp

Een van de leukste activiteiten voor de leden is het Gildekamp. De woensdag voor Hemelvaart gaan we met zijn allen met de bus naar een kampterrein in het bos. Elk jaar gaan we naar een ander kampterrein. In het bos slapen we gezellig in tenten. Overdag is er een vast programma boordevol spelletjes. Op zondag gaan we weer met de bus naar huis.

 

 

2016: De Olympische Spelen in Nistelrode

 

Van woensdag 4 mei tot en met zondag 8 mei zijn we op Gildekamp geweest. Wat hebben we een mooie week gehad! Super mooi weer, leuke activiteiten, een mooi kampterrein, leuke leden… wat wil je nog meer?!  

 

Het thema van dit jaar waren de Olympische Spelen. Er waren iedere dag activiteiten georganiseerd waar dit thema aan gekoppeld was. De typetjes ‘Maud Goud’ en ‘Bella Bierbuik’ kwamen iedere ochtend langs om de kinderen te vertellen wat er die dag op de planning stond. Tijdens de dropping werd er lang en veel gewandeld en helaas zijn er toch ook groepjes verdwaald... maar daar hebben we altijd weer oplossingen voor!

Omdat het dit jaar zo warm was, hebben de mannelijke leiders een zwembad gemaakt waar we allemaal lekker in konden zwemmen en chillen. De mysterietocht durven een aantal leden niet te lopen, maar uiteindelijk hebben deze stoere kids dit toch wel gedaan. Ook is er veel gedanst en gelachen tijdens de bonte avond en hebben we zelf pannenkoeken gebakken. We kunnen u garanderen dat het Gildekamp van 2016 weer een fantastisch avontuur was!  :) :)  

 

 

Het programma van Gildekamp ziet er meestal zo uit:

Woensdag (aankomst):
Met de bus naar het kampterrein, kennismakingsspel, dropping

Donderdag (themadag):
Kaarten maken, mascotte maken, speurtocht door het bos met spelletjes, mysterietocht

Vrijdag (zwemmen):
Afzienbaan, zwemmen, avondspel

Zaterdag (sportdag):
Sportieve spelletjes, voorbereiding bonte avond, bonte avond bij het kampvuur

Zondag:
Spullen opruimen, patat eten, met de bus naar huis, kampboekje met stukjes en foto's mee naar huis

 Na een hele gezellige Gildeweek rijden we met z'n allen weer terug naar huis!