De leiding stelt zich voor

Het bestuur:

 

Tn_bas 

Bas Pronk (voorzitter)

Beste Allemaal,

Hier Bas Pronk, geboren en getogen in Avenhorn met een hart voor het gilde!

 

Zoals meerdere leiders ben ik ook jaren gilderakker geweest. Sinds 2010 ben ik actief bij het gilde als leiding, ik ben begonnen met een maatschappelijke stage en daarna niet meer gestopt.

 

In 2013 ben ik bij het bestuur gekomen en heb ik de taak van materialen groot op me genomen. Ik zorgde hierbij het hele jaar voor verhuur van al het grote materialen en verzorg de tenten en alle benodigdheden voor het jaarlijkse kamp. Vanaf seizoen 2016-2017 zal ik mijn taak materialen groot overdragen aan mijn broertje Tom en neem ik de taak voorzitter over van Elles.

 

Ik heb er veel zin in en hoop samen met jullie weer een mooi seizoen te kunnen draaien met veel sport, spel en mooie activiteiten.

Groet, Bas

 

 Tn_sam

Sam Bijl (penningmeester) 

Hallo allen!

 

Mijn naam is Sam Bijl. Ik ben geboren in het jaar 1996 en ik kom uit het prachtige Avenhorn.

 

Ik heb als kind vroeger jaren op het Gilde gezeten. Nadat mijn vrijwilligerstaak elders was opgeheven, ben ik in 2016 gevraagd of ik leider wilde worden. Dat wilde ik wel, ik heb vroeger immers mooie jaren gehad. Kamp vond ik toch wel altijd de leukste activiteit die er was. Maar ook de groepsavonden zelf waren altijd tof!

 

Momenteel studeer ik nog, en op de zaterdag werk ik bij John Pronk Transport als vrachtwagenchauffeur. In mijn vrije tijd doe ik aan zaalvoetbal.

 

Ik hoop op vele leuke jaren bij het Gilde, ook voor de kids!

 

 

Groetjes Sam!

Tn_jan

Jan Rood (secretaris)

Ik ben Jan Rood,

Vanaf de leeftijd dat ik op het Gilde mocht ben ik er op gegaan samen met Tom Pronk. We staken onze school vrienden aan met het Gilde en zij kwamen er ook bij. We hebben het altijd leuk gehad op het Gilde en een hoop avonturen beleefd. Totdat we allemaal in groep acht zaten, toen zijn we er allemaal vanaf gegaan.

Sinds het seizoen 2015-2016 ben ik leider geworden en heb het onwijs naar m'n zin. Ik volg nu de opleiding allround monteur mobiele werktuigen op het Soma college in Harderwijk, mijn hobby's zijn motorcross en sleutelen aan van alles en nog wat.

Groetjes Jan

 

 Tn_tom

Tom Pronk (materialen groot)

Ik ben Tom Pronk ik woon op de Julianastraat in Avenhorn.

 

Mijn hobby is voetballen en ik zit nu nog op school op het Clusius College in Hoorn. Ik werk thuis in de tulpen en in de bollen.

 

Verder zit ik sinds het seizoen 2016-2017 in het bestuur van het gilde met als taak materialen groot.

 

 

 Tn_max

Max Dekker (materialen klein) 

Hallo allemaal,

Ik ben Max Dekker, ben geboren in 24-10-1997.

Als kind heb ik lang op het gilde gezeten en vond het altijd prachtig.

Momenteel doe ik de opleiding constructie/apparatenbouw bbl, 4 dagen werken en 1 dag naar school.

 

In het seizoen 2015/2016 ben ik leider geworden. Ik vind het erg leuk om met een team wat voor de kinderen te beteken zoals het organiseren van de activiteiten en de groeps avonden.

 

Vanaf seizoen 2016/2017 ga ik in het bestuur en heb als taak materialen klein, ik regel alle kleine materialen zoals de voetballen, boodschappen en de knutselspullen. 

 

 Tn_lisa

 

Lisa Schilder (oud papier)


Hoi! Ik ben Lisa en ik ben sinds 2015 leidster bij het Gilde.

Ik ben geboren in 1999 en ik woon in De Goorn. Mijn hobby’s zijn voetballen, hardlopen en natuurlijk leuke dingen doen met mijn vriendinnen.

 

Het leukste aan het Gilde vind ik de gezelligheid en de leuke activiteiten die we doen. Mijn mooiste Gilde-herinnering tot nu toe is kamp, daar heb ik onwijs van genoten!

 

 Tn_shanna

 

Shanna Ridder (ledenadministratie)

Hoi allemaal!
Ik ben Shanna Ridder en ben sinds 
2011 leidster bij het gilde.Ik vindt het erg leuk om lekker te knutselen en spelletjes met jullie te doen.Daarom heb ik ook zeker weer zin in dit seizoen.In mijn vrije tijd doe ik aan dansen, toneel spelen, fitnessen en leuke dingen doen met mijn vriendinnen.Later wil ik verpleegkundige/verloskundige worden.

Ik zie jullie op 't Gilde!
Groetjes Shanna 
 

  

De leiding:

 

 Tn_ireen

Irene Wenker

Hoi allemaal,

 

Ik ben Irene, ik woon in Avenhorn en ik ben geboren in 1994.

Als kind heb ik nooit op het Gilde gezeten, maar sinds 2011 ben ik leidster geworden.

Het leukste aan het Gilde vind ik de grotere activiteiten, zoals het kamp en de fancy fair.  Tijdens de groepsavonden ben ik het liefst te vinden in de creatieve, maar een potje voetbal, slagbal of een ander actief spel sla ik ook niet af. :)

Bij het Gilde regel houd ik de website bij, net zoals de Facebook en de Instagram en schrijf ik stukjes voor de Heraut. Dit doe ik sinds 2017 samen met Lisa Pronk, want zij neemt deze taak van mij over omdat 2018 mijn laatste jaar als leidster is..

Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij het Gilde!

 

 

Groetjes Irene


 
 Tn_karlijn

Karlyn Pater

Hoi gilderakkers!

Mijn naam is Karlyn Pater, ik ben opgegroeid en woon in Avenhorn/De Goorn.

Na heel wat jaren gildekind te zijn geweest ben ik sinds 2011 als leidster bij het gilde en daarna in 2014 in het bestuur gekomen om de taak van penningmeester op mij te nemen. Het seizoen 2017-2018 is mijn laatste jaar als leider.

Als kind vond ik het gilde al te gek, nu nog steeds.. Als ik zou moeten kiezen wat ik het allerleukst vindt is dat toch wel het jaarlijkse gildekamp. Elk jaar kijk ik daar weer naar uit!

Ik wens jullie allemaal een super leuk gildeseizoen toe en ik hoop jullie snel te zien op de groepsavond of een van de activiteiten!

 

Groetjes Karlyn

 

 Tn_pp

 

 

Pieter-Pepyn Smal

Hoi allemaal!

Ik ben Pieter-Pepyn Smal en woon in Oudendijk. Ik werk op zaterdag  en in de vakanties in de tulpen en ik help mensen met hun computers om wat bij te verdienen naast mijn studie.

Ik studeer momenteel Bedrijfskunde MER studeren op de Hogeschool van Amsterdam in de Wibautstraat. Ik heb vroeger op basisschool de Overhaal gezeten en ben daarna na de d'Ampte en het Werenfridus gegaan.

In mijn vrije tijd mag ik graag wat ondernemen met mijn vrienden, verder tennis en golf ik. 

Het Glde is een erg leuke tijdsbesteding waar ik altijd graag naar toe ga. Ik zou ook elk kind aanraden om bij het gilde te komen, omdat het gewoon mega gezellig is en er altijd leuke activiteiten worden georganiseerd. Ook leer je weer eens nieuwe mensen kennen en dat is natuurlijk altijd leuk (ook voor later). De grotere activiteiten zijn helemaal leuk en die zullen je later ook wel bij blijven.

Groetjes Pieter-Pepyn

 

 

 

Debby Steur

Hoi allemaal :)

Ik ben Debby Steur, geboren in 1999 en woon in het mooie de Goorn. Ik zit op school in Alkmaar en volg daar vanaf 2016 een HBO opleiding.

Verder voetbal ik al vanaf mijn 8e bij RKEDO en dat doe ik nog steeds met veel plezier.

Als kind heb ik ook al vanaf mijn 7e op het Gilde gezeten. Ik vond het altijd ontzettend leuk om met mijn vriendinnetjes en de leiding daar te spelen. Toen ik er op mijn 13e vanaf ging, wilde ik dan ook graag leiding worden. Dat heb ik sinds het seizoen 2015-2016 waar gemaakt. Ik vind het super leuk om te doen en blijf er dan ook van genieten!

Zie jullie snel!

Groetjes Debby

 

 

Britt de Lange

 

 

 

Liz Boots

 
 

Mitchell Feld

 
 

Colinda Schipper

 

 

 
 

Chris van der Heijden

 
 

Lieke van der Heijden

 
 

Lisa Pronk

 
 

Maureen van der Lee 

 
 

Roos Weel

 
 

Thijs Mul

 
 

Casper Rood

 
 

Stan Vreeker

 
 

Erik Dekker